Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente....  • Ambasador

    Restaurant () - Hotel () - Organizare eveniment (Nunta, Botez, Aniversare)
    Str. Bd. Magheru, nr. 8-10, București (Universitate) , România
  • 074(arată)
    www.amb(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Ambasador


Hotel Ambasador 4* este situat pe Bd Magheru, in centrul Bucurestiului, la 3 minute de Piata Universitatii.

Restaurant

Restaurant Ambasador este situat la etajul I al hotelului Ambasador, avand o capacitate de 50 persoane.

Restaurant Ambasador este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00 si va asteapta sa va bucurati de savoarea preparatelor, specialitatile restaurantului apartinand bucatariilor internationale si romanesti, fiind servite a la carte.

Restaurant Ambasador poate fi locatia ideala pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastica restransa pana la o cina festiva de afaceri. Serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta, garanteaza reusita oricarui tip de eveniment.

Sala de evenimente Panoramic

In sala de evenimente Panoramic, situata la etajul 12 al hotelului, se pot organiza evenimentele importante de tip: onomastica, botez, nunta, corporate, guvernamental, non-profit si altele, intr-un cadru intim si restrans. Aranjamentele alese cu bun gust, jocurile de lumini si decorul oferit transforma orice eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Ambasador.

Sala de conferinte

Sala de conferinte Ambasador are o capacitate maxima in format teatru de 100 persoane, este modulara, putand fi impartita in 2 sali de dimensiuni diferite: o sala cu o capacitate de 70 persoane, in format teatru, iar cea de-a doua sala, cu o capacitate de 30 persoane, in acelasi aranjament. Modularitatea salilor este pusa in valoare si prin cele doua intrari separate de care dispun, cu un spatiu de servire a coffee break-ului, oferind astfel posibilitatea sustinerii simultane a doua traininguri, conferinte.

Echipamente tehnice: videoproiector NEC/4200, retroproiector, ecran de proiectie automatic, DVD Player, monitor plasma/TV, imprimanta si multifunctionale, flipchart si whiteboard Mobil(e), instalatie de sonorizare/2 microfoane wireless si 2 fixe, internet de mare viteza.

Terasa Panoramic etaj 11

Terasa amenajata la etajul 11 este un loc la fel de potrivit pentru organizare petreceri intr-un cadru inedit.

Reinventand ideea unui team building de succes, noua terasa a hotelului Ambasador ofera facilitatile unui elegant Sky Bar prin imaginea panoramica pe care o ofera terasa aflata la etajul 11 al hotelului. Capacitatea terasei este de 35 de persoane, fiind un spatiu intim pentru desfasurarea unui eveniment in standardele unui hotel de 4****.
Parcare
Parcare proprie
Servire la masă
Da
Locuri la masă
145

Contact AmbasadorAdresă de contact

Str. Bd. Magheru, nr. 8-10, București (Universitate) , România

Alte informații

074 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Ambasador

Pentru mai multe informații despre Ambasador vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Ambasador

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro

Informatia nu sta pe loc!

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro