Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente.... • Celebration

  Restaurant - Organizare eveniment (Nunta, Botez, Aniversare)
  Str. Pajurei, nr. 1, București (Bucurestii Noi) , România
 • 076(arată)
  rețele de socializare
 

Prezentare Celebration


 • Permiteti echipei Celebration Group sa va depaseasca asteptarile privind urmatorul eveniment important din viata dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati: nunti, botezuri, petreceri corporate, receptii, dineuri sau traininguri, toate organizate intr-o maniera fantezista si plina de sarm.

  Va stam la dispozitie cu 3 saloane de evenimente de neegalat prin eleganta, unicitatea stilului si servicii ireprosabile.

  Flexibilitate in realizarea evenimentelor
  Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor.

  De asemenea, va putem oferi sau recomanda diverse servicii conexe organizarii de nunti cum ar fi: solisti si formatii, DJ, foto-video, marturii, invitatii, limuzine, consultanta evenimente, meniuri pentru toate gusturile.

  Va oferim o larga varietate de meniuri, ce pot satisface toate gusturile si preferintele dumneavoastra culinare, de la meniuri traditionale romanesti, pana la meniuri italiene si orientale sau delicioase selectii de preparate din bucataria internationala. Ne mandrim cu prospetimea produselor oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor nostri, precum si cu nivelul de servire impecabil asigurat de personal calificat in domeniu.

  Experienta - garantia unui eveniment de succes
  Din anul 2008, Grupul Celebration a crescut continuu, acumuland o experienta importanta in organizarea de evenimente de neuitat, urcand vertiginos printre locatiile de top din Bucuresti. Printr-o atentie si un respect deosebit fata de clientii sai, Echipa Celebration a reusit sa transforme sute de evenimente din vise in realitate.

  Celebration Ambiance
  Intim si elegant, salon de evenimente Celebration Ambiance reprezinta alegerea perfecta pentru un eveniment de neuitat.

  Celebration Garden
  Restaurant cu specific italian si romanesc, locatia ideala pentru organizare evenimente sociale - botezuri si nunti, pentru evenimente corporate sau pentru o masa in oras alaturi de prieteni/persoana iubita.

  Celebration Events Hall
  Va invitam sa iti in noua aventura a vietii intr-o locatie de neegalat prin eleganta, unicitatea stilului si servicii ireprosabile. Permiteti echipei Celebration Events Hall sa va depaseasca asteptarile privind urmatorul eveniment important din viata dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati: nunti, botezuri, petreceri corporate, receptii, dineuri sau traininguri, toate organizate intr-o maniera fantezista si plina de sarm.
 • Servire la masă
  Da

  Galerie foto Celebration


  Contact Celebration

  Adresă de contact

  Str. Pajurei, nr. 1, București (Bucurestii Noi) , România

  Alte informații

  076 (arată)

  e-mail

  rețele de socializare

  Contactează online Celebration

  Pentru mai multe informații despre Celebration vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Celebration

  restaurantebucuresti  .RO 

  Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro