Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Banner Nunta Regal BallroomBanner Bolta ReceBanner Empire EventsBanner Nunta all inclusive Previ Events
  • One Life Events

    Organizare eveniment (Nunta, Botez) - Ballroom ()
    Str. Soseaua Orhideelor, nr. 1, București (Regie) , sector 6, România
  • 079(arată)
    rețele de socializare
 
Organizezi un eveniment? Solicita oferte de la mai multe locatii! click aici

Prezentare One Life Events


DESPRE ONE LIFE EVENTS

Amplasat la numai 5 minute de centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a pasajului Orhideea si a raului Dambovita, intr-o zona urbana moderna si foarte accesibila, centrul de evenimente ONE LIFE EVENTS este locul in care veți regasi cele mai variate optiuni pentru organizarea unei nunti memorabile. Cele 4 sali de evenimente sunt concepute astfel incat sa poata gazdui petreceri festive pentru un numar cuprins intre 60 si 1800 de invitați, intr-o atmosfera ce poate varia de la intim si romantic la clasic si chiar grandios.

Pentru confortul dumneavoastra, centrul de evenimente ONE LIFE EVENTS va ofera posibilitatea de a accesa un set de servicii si facilitați integrate, dedicate evenimentului pe care il organizați: 120 de locuri de parcare oferite gratuit invitaților evenimentului, echipamente audio si video profesionale monitorizate de o echipa de suport tehnic si logistic.

Alaturi de toate acestea, unul dintre ingredientele esențiale, necesare reusitei fiecarui eveniment pe care il organizam, este echipa de profesionisti ONE LIFE EVENTS, dedicata implementarii acestora pana in cel mai mic detaliu, maestrii bucatari care creaza si compun adevarate opere culinare ce pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Cea mai antrenanta petrecere de nunta in SALONUL CLUB

Distractie fara limite, buna dispozitie si emotii la cel mai inalt nivel. O petrecere de nunta cu prieteni si pentru prieteni, in club.

Avand o suprafața totala de 1200 mp, in Salon Club pot fi organizate petreceri de nunta pentru pana la 700 de invitati, asezati la mese, sau 1800 de persoane pentru un party de anvergura, privat.

Acest spatiu elegant si stralucitor este ideal pentru un eveniment maret, atat la propriu cat si la figurat.

Lumini si efecte speciale, panouri led stralucitoare si un decor de exceptie vor garanta buna dispozitie tuturor invitatilor.


Eleganță clasică SALON CLASSIC

Decorul elegant, efectele de lumini ambientale in nuante ce pot fi personalizate, fac din salonul Classic un loc intim, cald si totodata, un spatiu potrivit pentru orice tematica de nunta.

Salonul dispune de o suprafata totală de 462 mp, putand acomoda 220 de invitati asezati la mese sau pana la 300 de persoane pentru un coctail party.
Salonul poate fi configurat conform dorintelor organizatorilor astfel incat să satisfacă orice exigente.

O nuntă de vis in SALONUL RESERVE

Cu o suprafata totala de 300 mp si spatii vitrate ample, salonul Reserve poate acomoda pana la 120 de invitati. pastrand in acelasi timp un spatiu generos pentru ringul de dans.

Designul luminos si original, amenajarea asimetrica, cu insule atent dispuse, mobilier si decoratiuni diverse, fac din Reserve un loc primitor, in acelasi timp intim, dar si cuprinzator, potrivit pentru un eveniment reusit.

Intim și cochet. SALONUL LOUNGE

Salonul Lounge combina intr-un mod eficient si echilibrat, toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, dedicat unui numar mai mic de invitati.
Amenajarile interioare, mobilierul din lemn masiv, precum si efectele de lumina ambientala si sunet fac din acest spatiu locul ideal pentru organizarea unor petreceri de nunta, intime si deosebit de antrenante.

În cei 200 de mp ai salonului Lounge, pot fi organizate petreceri cu pana la 60 de invitati asezati la mese, pastrand spatiu suficient și pentru un ring de dans generos. Salonul Lounge poate fi configurat în functie de necesitati, incluzând un sistem LED dinamic, bar propriu rafinat, scenă pentru muzica live sau chiar o instalatie de sonorizare demna de un adevarat spectacol.YouTube video


parcare
Parcare
Parcare proprie
ieftin
Prețuri
medii
ospatar
Servire la masă
Da
loc_masa
Locuri la masă
200

Galerie foto One Life Events

 

Contact One Life Events


Adresă de contact

Str. Soseaua Orhideelor, nr. 1, București (Regie) , sector 6, România

Alte informații

079 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online One Life Events

Pentru mai multe informații despre One Life Events vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Mai multe locații din grupul «one-life»


Numele tau: Adresa de e-mail:
One Life Events
Prezentare One Life Events
Saloane de evenimente situate in zona Grozavesti Bucuresti
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro