Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente....  • One Life Events

    Organizare eveniment (Nunta, Botez) - Ballroom
    Str. Splaiul Independentei, nr. 290, București (Regie) , România
  • 073(arată)
    rețele de socializare
 

Prezentare One Life Events


Detaliul face diferenta!ONE LIFE EVENTS

Decorul luxos si atent ales contine mese rotunde masive din lemn si o atmosfera caleidoscopica  realizata cu ajutorul efectelor de lumina ambientala in nuante ce pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra! Spatiul salii de evenimente One Life Events are o suprafata totala de 462 de mp si o capacitate de 200 de locuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail.

Gust, petrecere si capricii

Bucataria proprie ofera preparate savuroase si meniuri care incep de la 75 euro/persoana si pot fi adaptate si personalizate gustului si dorintei dumneavoastra.

Sala de evenimente poate fi personalizata prin amenajare interioara unica, pentru cei care doresc acest lucru! Se adauga scena unde poate performa  formatia de muzica live!

Atat de personal...

CELERE RISTORANTE


Amenajarea asimetrica, cu insule atent dispuse, mobilier si decoratiuni diverse si spectaculoase, fac din acest restaurant-concept un loc primitor, in acelasi timp intim dar si cuprinzator, numai potrivit pentru petreceri reusite, fie ele personale fie ale firmeipe care o reprezentati.

Spatiul aflat la dispozitia dumneavoastra are o suprafata totala de 300 de mp si o capacitate de 140 de locuri la mese, la care se adauga si un bar plin cu tot ce trebuie si inca ceva in plus.

Gust, petrecere si capricii

Bucataria proprie ofera preparate savuroase si meniuri care incep de la 75 euro/persoana si pot fi adaptate si personalizate gustului si dorintei dumneavoastra. Adaugam barul si scena unde formatia ta preferata poate insufleti petrecerea LIVE si, iata reteta unei petreceri fabuloase este completa.

Atat de cochet...

ONE LOUNGE
Designul exuberant si serviciile unei bucatarii creative intregesc atmosfera intima si exclusivista, cu o capacitate de confort de 60 de scaune. One Lounge ofera cu generozitate stralucire unei petreceri private sau corporate, cu prietenii sau colegii tai cei mai buni.

Parcare
Parcare proprie
Servire la masă
Da
Locuri la masă
200

Galerie foto One Life Events


Contact One Life Events

Adresă de contact

Str. Splaiul Independentei, nr. 290, București (Regie) , România

Alte informații

073 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online One Life Events

Pentru mai multe informații despre One Life Events vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Mai multe locații din grupul «one-life»


Numele tau: Adresa de e-mail:
One Life Events

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro