Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente....  • Palatul Stirbey

    Restaurant - Organizare eveniment (Nunta, Botez) - Ballroom
    Str. Stirbei Voda, Buftea, nr. 36, București (Buftea) , România
  • 075(arată)
    www.dom(arată)
 

Prezentare Palatul Stirbey


Palatul Stirbey este situat in orasul Buftea.

Domeniul Stirbey ramane un spatiu al rafinamentului, deopotriva romantic si modern, pastrand intimitatea pe care o ofera parcul si biserica destinata exclusiv vizitatorilor sai, precum si nobletea autentica si incarcata de istorie a Palatului Princiar.

Domeniul Stirbey Buftea ofera un plus de confort, prin crearea a cinci spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Domeniul Stirbey Buftea va pune la dispozitie:spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica si multe altele, toate la preturi confortabile.


Palatul Stirbey
Dispune de trei incaperi comunicante (cu o suprafata totala de aproximativ 200 mp) si de toate facilitatile necesare desfasurarii de evenimente. Capacitatea este de aproximativ 80 de persoane. Datorita faptului ca saloanele comunica intre ele, dar au acces si la holul principal al Palatului, ele pot primi destinatii diferite in cadrul aceluiasi eveniment. Saloanele comunica si cu terasa din spatele cladirii, oferind si aici posibilitatea de a mixa componentele indoor si otdoor in cadrul aceluiasi eveniment.

Terasa, proaspat amenajata, se desfasoara in jurul unei fantani arteziene decorative, sub umbra arborilor seculari ai gradinii si poate gazdui 120 invitati in foisoare elegante din fier forjat.

Regina Maria
Cu o suprafata de aproximativ 1.000 mp, sala Regina Maria are o capacitate de 600 de persoane la evenimente de tip dineu si de aproximativ 1.000 de persoane la evenimentele de tip cocktail sau conferinta. Aceasta poate fi partitionata, pentru a permite desfasurarea in conditii optime a doua evenimente de proportii medii concomitent, dispunand si de doua saloane de protocol, care pot gazdui reuniuni restranse sau intalniri de afaceri, precum si de spatii destinate organizarii unor birouri de suport pentru evenimente.

Din punct de vedere al infrastructurii, permite functionarea unor instalatii profesionale de iluminat fara conditionari de pozitionare fixa, precum si instalatii audio-video cu un grad inalt de tehnicitate.

Printul Stirbey
Avantajul principal al Pavilionului Printul Stirbey este posibilitatea mixajului firesc intre spatiul interior si ambientul natural permitand deschiderea completa si acces direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili. Avand o suprafata de aproximativ 600 mp, Pavilionul Printul Stirbey are o capacitate de aproximativ 500 de persoane pentru evenimente de tip cocktail sau conferinte si 350 de persoane la un eveniment de tip dineu sau banchet.

Toate facilitatile necesare desfasurarii unui eveniment sunt incluse in spatiul Pavilionului (lobby, garderoba, toalete, spatii pentru birouri de sprijin).

Printesa Nadeja
Pavilionul are o suprafata de aproximativ 500 mp, avand o capacitate de aproximativ 400 de persoane pentru evenimente de tip cocktail sau conferinte si 250 de persoane la un eveniment de tip nunta, botez, dineu sau banchet.
Parcare
Parcare proprie
Servire la masă
Da
Cod vestimentar
Smart casual
Locuri la masă
500

Galerie foto Palatul Stirbey


Contact Palatul Stirbey

Adresă de contact

Str. Stirbei Voda, Buftea, nr. 36, București (Buftea) , România

Alte informații

075 (arată)

e-mail

Contactează online Palatul Stirbey

Pentru mai multe informații despre Palatul Stirbey vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Palatul Stirbey

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro