AGORA

Restaurant, terasa,  Salon de Evenimente capacitate 30 – 120 locuri

AGORA
RESTAURANT, TERASA, SALON DE EVENIMENTE

RESTAURANT A LA CARTE
Restaurant Agora poate primi cu usurinta un numar mare de clienti si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ.

Restaurant Agora are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestri bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Restaurant Agora este locul unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversari si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera destinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatari cu experienta. Meniul din care puteti alege este unul variat, in care se imbina renumite mancaruri, atat din bucataria europeana, cat si specialitati specifice romanesti.

TERASA
Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa.

ORGANIZARI EVENIMENTE
La restaurant Agora va asteapta o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari, cat si pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocktail-uri.

 

SALON EVENIMENTE - 120 LOCURI

TERASA 100 LOCURI

CAPACITATE

locuri: 30 -120

NUNTA DE LA

BOTEZ DE LA

CONTACTEAZA-NE

VREI SA PRIMESTI OFERTA DE LA TOATE LOCATIILE?

Organizezi nunta, botez, cununie sau alt eveniment?

completeaza formularul si vei primi ofertele partenerilor restaurantebucuresti.ro