AGORA RESTAURANT

EVENIMENTE, RESTAURANT

ADRESA

Str. Tintasului, nr. 27, București , sector 1, România

ZONA

1 MAI

REZERVARI

0722304431
0722344235

DESPRE AGORA RESTAURANT

Restaurant Agora poate primi cu usurinta un numar mare de clienti si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ. Numele Agora era piata publica a oraselor grecesti antice. Aici, in fata poporului adunat, regele se prezenta, purtand sceptrul si facand cunoscute hotararile pe care le luase impreuna cu nobilii.

Restaurant Agora are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestri bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Restaurant Agora este locul unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri. Meniul din care puteti alege este unul variat, in care se imbina renumite mancaruri, atat din bucataria europeana, cat si specialitati specifice romanesti.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa.

La restaurant Agora va asteapta o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari, cat si pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocktail-uri.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

GALERIE FOTO RESTAURANT AGORA