BISTROPOLITAN

RESTAURANT, BISTRO, TERASA

ADRESA

Strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 6, sector 1 București

ZONA

DOROBANTI

REZERVARI

0771531806

PROGRAM

10:00-00:00

DESPRE BISTROPOLITAN

Bistropolitan: O aventură culinară în București

Dacă ești în căutarea unei perspective fresh și moderne a gastronomiei din București, nu trebuie să mai cauți.
Cu designul său minimalist, contemporan și accente unice inspirate de flerul cosmopolit al orașului, Bistropolitan este locul perfect pentru a te răsfăța într-o aventură culinară de neuitat.
Pășește înăuntru și vei fi întâmpinat de o atmosferă vibrantă care întruchipează tot ce este mai bun din Bucureștiul modern.

Dar adevărata vedetă este meniul, semnat de Chef Răzvan Buruiana, un artist culinar renumit și pasionat de bucătăria mediteraneană modernă. Inspirându-se din tradițiile culinare bogate ale regiunii, Chef Buruiana a creat un meniu pe cât de inventiv, pe atât de delicios.
Începeți călătoria culinară cu unul dintre aperitivele Bistropolitan:
GOING HOLLYWOOD – pain perdu, pancetta, roșie coaptă, maioneză kewpie, salată verde
UMANI – ciuperci sălbatice duxelles, ou, foietaj pufos, sos hollandaise, legume
YOU FANCY HUH? omletă franceză, parmigiano, salsa de roșii și brânză feta, avocado, castravete, legume

Angajamentul restaurantului de a folosi numai cele mai proaspete ingrediente din surse locale este evident în fiecare fel de mâncare, cu arome îndrăznețe și o prezentare frumoasă care te va face să-ți dorești mai mult.
Pentru felul principal, există o mulțime de opțiuni din care să alegi, fie că ai chef de ceva ușor și răcoritor sau bogat și indulgent.

Și nu uita să păstrezi loc pentru desert! Selecția de dulciuri Bistropolitan este la fel de impresionantă ca și restul meniului, cu opțiuni precum:
FAIRYTALES UNDER THE LEMON TREE – prăjitură pufoasă, chutney de ananas și busuioc, mascarpone, zabaglione infuzat cu prosecco, fistic, felii de lămâie caramelizate, busuioc proaspăt
BISTROPOLITANS’S PB&J – prăjitură cu ciocolată neagră, cremă anglaise de unt de arahide, reducție de cireș
Dar nu doar mâncarea face din Bistropolitan un loc atât de remarcabil. Angajamentul restaurantului de a oferi servicii excepționale și o experiență culinară memorabilă îl deosebește de concurență. Din momentul în care treci pragul, vei fi întâmpinat cu o primire călduroasă și un serviciu atent care te va face să te simți ca un VIP.

EVENIMENTE
Fie că sărbătorești o ocazie specială sau pur și simplu cauți o ieșire cu prietenii, Bistropolitan este destinația perfectă pentru oricine apreciază mesele rafinate și serviciile excepționale.
Deci, de ce să mai aștepți? Rezervă-ți masa astăzi și pregătește-te să pornești într-o aventură culinară fără precedent.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!