Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
 • Bolta Rece

  Restaurant () - Organizare eveniment (Nunta, Botez, Aniversare, Corporate) - Ballroom ()
  Str. Popa Savu, nr. 53-55, București (Aviatorilor) , România
 • 072(arat─â)
  e-mail
  www.bol(arat─â)
  re╚Ťele de socializare
Program de func╚Ťionare:
Doar pentru cunoscatori
Organizezi un eveniment? Solicita oferte de la mai multe locatii! click aici

Prezentare Bolta Rece


Fondat in 1889 si refacut in intregime in 2008, restaurant Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti. Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti marca Bolta Rece, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Va asteptam intr-o locatie deosebita aflata in cunoscutul cartier rezidential Aviatorilor, cu saloane elegante, destinate atat clientilor de zi cu zi, cat si organizarii de evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri corporate. Toate saloanele dispun de instalatii performante de climatizare, ring de dans, bar propriu.

Personalul calificat, manierat si discret va asteapta sa petreceti clipe de neuitat la restaurant Bolta Rece.

Salon de evenimente Imperial
Cu o capacitate de 180 de locuri la mese rotunde sau 350 de locuri in regim de cocktail, Salon Imperial reprezinta piesa de rezistenta marca Bolta Rece. Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele speciale vor da clasa evenimentului dumneavoastra.
Ultra elegant si impunator, conceput ca spatiu deschis, Salon Imperial este solutia ideala pentru organizarea unei nunti elegante sau o petrecere corporate, locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

Salon de evenimente Panoramic
Elegant si impunator, cu o capacitate de 160 locuri, avand climatizare profesionala de mare putere, ring de dans ultra incapator, bar propriu, mocheta eleganta, mese rotunde de 10-12 persoane. Salon Panoramic reprezinta cea mai noua locatie inaugurata in cadrul restaurantului Bolta Rece, pentru petrecerea evenimentelor dumneavoastra, la care cu siguranta veti impresiona si pe cei mai exigenti dinte invitati.
Situat la etajul 2 al cladirii, Salon Panoramic se afla intr-o continua concurenta cu Salon Imperial atunci cand vine vorba de rafinament, eleganta si bun gust.

Salon Intim
Situat la parter, cu o capacitate de maxim 50 persoane, salon Intim poate fi solutia optima pentru un dejun de afaceri, o cina festiva sau pentru organizarea unui eveniment restrans intr-o atmosfera de rafinament si lux.

Crama Bolta Rece
Cu o capacitate maxima de 80 locuri in regim de eveniment si cu o arhitectura eleganta si impunatoare, Crama este spatiul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Gradina de vara
Pe timpul verii, piesa de rezistenta a locatiei o reprezinta gradina de vara, unicat in Bucuresti, locul in care va puteti destinde sub cerul liber la umbra a doi arbori seculari intr-o atmosfera de relaxare si uitare a stresului cotidian. Muzica ambientala, peisajul natural fascinant si rafinamentul preparatelor culinare va vor face cu siguranta sa reveniti cu placere in Bolta Rece.

parcare
Parcare
In strada
ieftin
Pre╚Ťuri
medii
ospatar
Servire la mas─â
Da
dresscode
Cod vestimentar
casual,elegant
loc_masa
Locuri la mas─â
300

Meniuri de evenimente Bolta Rece

 

Contact Bolta ReceAdres─â de contact

Str. Popa Savu, nr. 53-55, București (Aviatorilor) , România

Alte informa╚Ťii

072 (arat─â)

e-mail

www.bol(arat─â)

re╚Ťele de socializare

Contacteaz─â online Bolta Rece

Pentru mai multe informa╚Ťii despre Bolta Rece v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosi╚Ťi acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. V─â putem ajuta s─â v─â promova╚Ťi serviciile ╚Öi produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mul╚Ťumim!
3 recenzii (6 / 6)
Numele tau: Adresa de e-mail:
Bolta Rece
Prezentare Bolta Rece
Restaurant Bolta Rece este situat in zona Aviatorilor Bucuresti
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro