CARU CU BERE

RESTAURANT A LA CARTE SI EVENIMENTE

ADRESA

Str. Stavropoleos, nr 5, sector 3, Bucuresti

ZONA

CENTRUL VECHI

REZERVARI

RESTAURANT 0726282373
EVENIMENTE 0730022021

DESPRE RESTAURANT CARU' CU BERE

Nunti, botezuri, cumetrii, chefuri, insufletite de muzici vechi sau noi, dantuitori de pe la noi şi de peste mari si tari! Un loc mai vesel si mai plin de viata nici ca vei mai gasi!

Daca noi nu ne pricepem sa organizam un eveniment ca la carte, atunci cine? Vorba aia, doar facem asta inca de pe vremea in care printre oaspetii de seama ai berariei se numarau musterii precum Caragiale sau Cosbuc.
De cauti un restaurant in Bucuresti pentru organizarea unui eveniment, nici ca vei gasi un loc mai potrivit decat Caru’ cu bere.

Fie el mic sau mare, evenimentul tau va ramane in amintirea oaspetilor, un eveniment intr-un decor incarcat cu istorie, traditie si poveste.

Se spune ca fiecare oras are un suflet al lui. Și Bucurestiul il are pe al lui si-l poti cauta unde vrei tu, dar nicaieri nu-l vei simti mai bine decat la Caru’ cu Bere, locul in care poti organiza un eveniment cum nu s-a mai pomenit.

DESPRE RESTAURANT CARU' CU BERE

Restaurantul este impartit in 4 zone, iar capacitatea aproximativa a acestuia cu mese pe pozitii (de 2, 4, 6 si 8 locuri) este urmatoarea:

– Salon Principal capacitate 230 locuri
– Doua balcoane in interiorul restaurantului
Balconul din partea stanga capacitate 46 locuri
Balconul din partea dreapta capacitate 62 locuri
– Crama restaurantului Muzeul Berii capacitate 160 locuri

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO CARU' CU BERE