CASA AnVer

SALOANE DE NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI CORPORATE, RESTAURANT, TERASA

ADRESA

Aleea Zavideni, nr 1 A, sector 3, Bucuresti

ZONA

TITAN

REZERVARI

0774921815
0720057759

DESPRE CASA AnVer

RESTAURANT AnVer

Restaurant AnVer, situat in zona Titan din Bucuresti, este locul perfect pentru a te bucura de o masa buna si de a petrece timp placut cu prietenii. Isi deschide portile la ora 12:00 si te intampina cu tot felul de preparate gustoase, atat din bucataria romaneasca, cat si internationala. Printre preparatele super apreciate se numara „bruschetele casei”, penne Carbonara, pizza AnVer, coaste barbeque si desert Nuga Glace.

MENIUL ZILEI

Pe langa numeroasele preparate din meniul a la carte, de luni pana vineri puteti alege meniul zilei, disponibil intre orele 12:00 si 16:00.

Capacitatea restaurantului este de 60 de persoane, fiecare persoana bucurandu-se de un ambient placut, intr-un design elegant si confortabil.

TERASA IN AER LIBER – PARTER

Terasa din curte este perfecta pentru serile de vara, la un pahar de vin cu parfum de magnolie, tei sau salcam. Capacitatea terasei este una generoasa, peste 100 de locuri, si poate fi aranjata in functie de orice moment al zilei sau eveniment, fie ca vorbim despre o cina romantica, o iesire cu prietenii, o aniversare sau o petreecere pentru copii. Mai mult decat atat, cei mici se pot bucura si de un spatiu de joaca dedicat.

TERASA ACOPERITA – ETAJ

La etaj te intampina o terasa acoperita, potrivita pentru zilele ploioase sau calduroase, cu o priveliste extrem de frumoasa. Peste 40 de persoane se pot bucura de acest spatiu.

SALOANE DE EVENIMENTE

Salon CHARME – Capacitate 250 locuri

Salon CHARME (la etaj) este conceput astfel incat evenimentul tau sa fie unul cu adevarat magic.  Spatiul generos si elegant decorat in culori calde si rafinate este perfect pentru a sarbatori asa cum se cuvine si a avea parte de petrecerea pe care ti-ai droit-o. Salon Charme poate fi amenejat dupa placul fiecaruia, noi avand la dispozitie huse dedicate si accesorii intr-o varietate de culori (violet, rosu, verde, albastru, portocaliu etc.). Capacitate: 150 – 250 persoane, aproximativ 14 mese
Facilitati
– Ring de dans & masa de prezidiu
– Aer conditionat
– Baie proprie a salonului
– Camera bebelus
– Parcare
– Loc amenajat pentru fumat

Salon CRYSTAL – Capacitate 130 locuri

Salon CRYSTAL (parter) este locul unde veselia si emotiile isi dau intalnire. Salon Crystal este decorat cu detalii subtile care va pune in valoare tema evenimentului. Salonul poate fi tranformat in functie de preferintele clientului, noi avand la dispozitie huse de calitate si accesorii intr-o varietate de culori (violet, visiniu, auriu etc.). Capacitate: 60 – 130 persoane, aproximativ 10 mese

Facilitati
– Ring de dans & masa de prezidiu
– Aer conditionat
– Baie proprie
– Camera bebelus
– Parcare
– Loc amenajat pentru fumat

 

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

MENIURI DE NUNTA

MENIURI DE BOTEZ

FOTO SALON CHARME

FOTO SALON CRYSTAL

FOTO PREPARATE

FOTO RESTAURANT