Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente....  • Cernica

    Organizare eveniment (Nunta, Botez, Aniversare) - Restaurant ()
    Str. Cernica, București (Cernica) , România
  • 079(arată)
 

Prezentare Cernica


RESTAURANT

Complex Cernica este amplasat in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica. Arhitectura, aleile pietruite, locul de joaca pentru copiii, copacii, verdeata, iepurii, ratele, paunii si gastele care se plimba in voie, creeaza un spatiu perfect pentru cei care vor sa uite de aglomeratia Bucurestiului.

Va asteptam cu drag la restaurant Rustic Cernica, sa apreciati meniurile traditionale intr-o ambianta placuta si primitoare.

TERASA

Cu o capacitate de 400 de locuri, amplasata intr-un mediu natural de exceptie, terasa va ofera in zilele calduroase de vara, umbra copacilor si frumusetea diverselor specii de flori!

LOC DE JOACA RESTAURANT LANGA BUCURESTI

Pentru copii exista loc de joaca pozitionat in interiorul complexului. In acest cadru copiii pot sa-si  petreaca timpul, intr-o admosfera distractiva, unde se pot desfasura in voie! Locul de joaca este pus la dispozitia dumneavoastra si pentru organizare petreceri pentru copii!

EVENIMENTE

Ballroom Cernica este o locatie spatioasa cu o capacitate de 200 locuri, ce dipune de climatizare, candelabre cu aur si cristale swarovski, scaune din piele, mocheta, mese a cate 10 locuri fiecare, leduri in diverse culori, toate acestea fiind atributele ce indeplinesc cele mai inalte standarde.

Parcare
Parcare proprie
Prețuri
medii
Servire la masă
Da
Locuri la masă
200

Galerie foto Cernica


Contact Cernica


Adresă de contact

Str. Cernica, București (Cernica) , România

Alte informații

079 (arată)

e-mail

Contactează online Cernica

Pentru mai multe informații despre Cernica vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Cernica

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro