Logo Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
Cerere de disponibilitate eveniment!

Asteptati cateva momente.... • Crystal Palace Ballrooms

  Ballroom ()
  Str. Calea Rahovei, nr. 198A, București (Unirii) , România
 • 031(arată)
 

Prezentare Crystal Palace Ballrooms


 • Situate in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, saloanele de evenimente Crystal Palace Ballrooms sunt extrem de elegante, atent si rafinat decorate.

  Dotarile si echipamentele de ultima generatie garanteaza organizarea excelenta a oricarui tip de eveniment, de la cele de anvergura (cum ar fi intalniri la un inalt nivel politic), pana la organizare intalniri de afaceri, organizare seminarii, organizare conferinte, organizare traininguri, organizare petreceri private, organizare prezentari de moda, lansari de produse sau, chiar, lansari de carte.

  Consilierii nostri vor fi in masura sa va customizeze cerintele, sa va faca propuneri personalizate care sa atinga exigentele de comfort ale evenimentului dumneavoastra, tinand bineinteles cont de bugetul alocat.

  Receptiile sau mesele de gala minutios pregatite raman elementul distinctiv in organizare de nunti marca Crystal Palace Ballrooms, organizare de botezuri marca Crystal Palace Ballrooms si organizare de aniversari marca Crystal Palace Ballrooms. Acesta este punctul forte al saloanelor de evenimente Crystal Palace Ballrooms in materie de eleganta si rafinament.

  Prin capacitatea diferita a salilor, acestea pot acomoda evenimente de la 100 pana la 1000 de persoane, avand asigurate inclusiv servicii parcare cu o capacitate de 200 locuri.
 • Crystal Palace Ballrooms dispune de 5 sali de evenimente, dintre care primele 4 sunt identice ca structura si dimensiuni, elementul distinctiv al acestora fiind culoarea mochetei, respectiv a candelabrului.  Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra, in deplin acord cu atmosfera transmisa de specificul fiecareia dintre capitalele al caror nume il reprezinta.
 • Cea mai spatioasa sala, București Ballroom, are o suprafață de 810 mp si comunica direct cu Sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul primeia, in cazul evenimentelor de anvergura, evenimente ce depasesc 1000 de participanti.
 • Parcare
  Parcare proprie
  Servire la masă
  Da
  Locuri la masă
  1000

  Contact Crystal Palace Ballrooms  Adresă de contact

  Str. Calea Rahovei, nr. 198A, București (Unirii) , România

  Alte informații

  031 (arată)

  e-mail

  Contactează online Crystal Palace Ballrooms

  Pentru mai multe informații despre Crystal Palace Ballrooms vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


  nume:
  e-mail:
  telefon:

  Mesaj:
  *Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

  2 recenzii (5 / 6)
  Numele tau: Adresa de e-mail:
  Crystal Palace Ballrooms
  Adrian Giurca
  5/6
  4 iunie 2016! Botez SARA ANDREEA Sala Atena!

  Mancare excelenta, servire ireprosabila, personal superprofesionist, intr un cuvant totul a fost la superlativ!!!
  Atata timp cat ii ai pe d-nul Ilie, Mihai si Giani prin preajma nu trebuie sa ti faci griji, ei fac totul sa fie pe placul tau si al invitatiilor.
  Recomand! P.S: Mancare excelenta este putin spus.

  Sursa facebook.com

  restaurantebucuresti  .RO 

  Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro

  Informatia nu sta pe loc!

  restaurantebucuresti  .RO 

  Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
  Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
  telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro