EMPIRE EVENTS

SALOANE DE NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI CORPORATE

locatii nunta Bucuresti

ADRESA 1

Str. Popa Lazar, nr. 5-25, sector 2, Bucuresti

ADRESA 2

Str. Voievod Alexandru Moruzzi, nr. 14, sect. 3, Bucuresti

ZONE

Obor si Mall Vitan

REZERVARI

0727745589

DESPRE SALOANE DE EVENIMENTE EMPIRE EVENTS

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect , astfel ca, incepand de la luminile calde, pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.
Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente pe strada Popa Lazar (la 2 minute de Primaria sector 2) si un salon de evenimente langa Mall Vitan (Str. Voievod Alexandru Moruzzi, nr. 14)

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

MENIURI DE NUNTA

69 euro – salon MARBLE
74 euro – Salon REGAL, TEMPLUL LUI DIONYSOS, VENETIAN
77 euro – Salon EMPIRE

NU SE PLATESC TAXE DE OSPATARI

PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos
Aranjamente de fructe proaspete de sezon
Maxi mix si alune

GUSTARE
Frigaruie cu rosii chery mozzarella 50 g, Grisina infasurata cu jambon 50 g, Salata de telina cu pui 50 g
Tortilla cu salam si crema de branza 50 g
Cosulet cu pate de gasca 50 gr, Vol-au-vent cu sunca si cascaval 50 g, Chiftelute de pui (porc) 50 g
Mousse de ton 50 g
Terina de pui 50 g, Salam de Sibiu 50 g,
Mix de masline
Butoias de castravete cu branza

PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon

MANCARE TRADITIONALA
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g

FEL PRINCIPAL
Piept de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba- rosie 150 g/150 g
Tarta cu ciuperci si mozzarela, sos de vin

TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort

PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala Bucovina, apa tonica
Espresso cu si fara cofeina Lavazza Cremoso
Ceai cald Demmers

PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Teacher`s, Ballantine`s
Vodka Absolut, Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Campari Orange, Gin Tonic, Cuba Libre
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Palinca Maramures
Vin alb cupaj Sauvignon Blanc/Riesling/Feteasca – Domeniul Bogdan
Vin roze Domeniul Bogdan
Vin rosu Pinot Noir – Domeniul Bogdan
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumos

PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu cu petale trandafiri, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie miri si nasi decorate in culorile salii, frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata

DECOR MESE INVITATI
Fete masa, huse scaun, esarfe, servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa

ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu aspect deosebit, aranjament floral
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari

ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten

ALTE FACILITATI
– Nu se percepe taxa ospatari
– Degustare
– BUCATARIE PROPRIE
– CAMERA MIREASA

TVA inclus

Vezi mai multe meniuri de nunta >>>>

MENIURI DE BOTEZ

Salon MARBLE – 49 euro
Salon Regal, Venetian, Templul lui Dionysos – 54 euro

NU SE PLATESC TAXE DE OSPATARI

CAMERA BEBELUS

PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos, aranjamente de fructe proaspete de sezon, maxi mix si alune

GUSTARE
Salata de telina cu pui 50 g, Frigaruie de mozzarela cu rosii cherry 50 g, Salam de Sibiu 50 g
Terina de pui 50 g
Cosulet cu mousse de ton 50 g, Chiftelute de pui(porc) 50 g
Vol-au-vent cu sunca si cascaval 50 g
Tortilla cu salam si crema de branza 50 g, Cosulet cu pate de gasca 100 g
Mix de masline

PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon
sau
TRADITIONAL
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g

FEL PRINCIPAL
Pulpa de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba-rosie 150 g/150 g
Tarta cu ciuperci si mozzarela

TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort

PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala
Ceai cald Demmers
Cafea Lavazza
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Teacher`s, Ballantine`s
Vodka Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Palinca Maramures
Vin alb Domeniul Bogdan
Vin rosu Pinot Noir Domeniul Bogdan
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumant Millenium

PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie parinti si nasi decorate in culorile salii
Frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata

DECOR MESE INVITATI
Fete masa, Huse scaun, Esarfe, Servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport (un aranjament/masa)
Buchete baloane

ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu o forma deosebita, perdea lumini in spatele prezidiului
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari

ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten

Decorul salii este stabilit pentru un numar de 10 persoane/ masa
In cazul in care se doreste un numar mai mic de persoane la masa, se va suporta diferenta de mese suplimentara si serviciul de ospatari

ALTE FACILITATI
– NU SE PERCEPE TAXA DE OSPATARI
– Degustare
– bucatarie proprie
– CAMERA BEBELUS

 

SALON EMPIRE

SALON VENETIAN

SALON REGAL

TEMPLUL LUI DIONYSOS

SALON MARBLE