LA PATRASCU

Restaurant a la carte cu terasa si 3 saloane de evenimente capacitate 60 – 110 de locuri.

LA PATRASCU
RESTAURANT, SALOANE DE EVENIMENTE

RESTAURANT A LA CARTE CU TERASA
Restaurant La Patrascu – situat in zona Titan, Bucuresti, va asteapta sa traiti bucuria unei atmosfere prietenoase. Aici veti descoperi o oaza de verdeata si liniste. Va doriti o cafea care sa va trezeasca simturile? Restaurant La Patrascu va pune la dispozitie o gama variata de cafele aromate, pentru a va face ziua mai placuta.
Doriti sa iesiti la o bere sau la un pahar cu vin alaturi de prieteni? Aici veti gasi cele mai variate sortimente de bere si de vin.Va ganditi cum sa va impresionati jumatatea? Cu ineditele cocktail-uri, preparate cu multa grija si finete, veti avea succes garantat.
Va este pofta de ceva bun? Restaurant La Patrascu va ofera preparate culinare, traditionale si internationale, pur si simplu delicioase.

ORGANIZARI EVENIMENTE
Nunti, botezuri, mese festive, zile de nastere, cununii si parastase.

SALOANE DE EVENIMENTE

SALON CRYSTAL – 110 LOCURI
Luminos, spatios, dotat cu mese rotunde, un perete format din oglinzi, ferestre mari, lustre cu forma deosebita, salon Crystal are o eleganta aparte si poate fi decorat in diferite moduri.

SALON STYLE – 90 LOCURI
Destinat, atat pentru servicii a la carte, cat si pentru organizari evenimente, salon Style imbina tema de decor, ce are un aer clasic, cu atmosfera intima si prietenoasa. Plantele creeaza un mediu ideal pentru relaxare, iar ferestrele mari, ofera pe timp de zi, luminozitatea necesara producerii unei stari de confort si optimism.

SALON INTIM – 60 LOCURI
Cu o capacitate de maxim 60 de persoane, Salon Intim este spatiul ideal pentru pentru evenimente restranse si intime – cununii civile, aniversari, botezuri sau nunti.

LIVRARI MANCARE SECTOR 2.3,4

Prin serviciul “Livrari la domiciliu”, restaurant La Patrascu va pune la dispozitie o gama larga de preparate din meniul a la carte, desert, bauturi alcoolice si non alcoolice, pe care le puteti savura la birou sau acasa! Puteti alege preparate cu specfic romanesc si international!  vezi meniu >>>

FACILITATI

– terasa
– parcare
– livrari mancare
– bucatarie proprie

SALON CRISTAL - 110 LOCURI

SALON INTIM - 60 LOCURI

SALON STYLE - 90 LOCURI

CAPACITATE

locuri: 60-110

NUNTA DE LA

BOTEZ DE LA

CONTACTEAZA-NE

VREI SA PRIMESTI OFERTA DE LA TOATE LOCATIILE?

Organizezi nunta, botez, cununie sau alt eveniment?

completeaza formularul si vei primi ofertele partenerilor restaurantebucuresti.ro