MAISON 13

Locatii nunta Bucuresti

ADRESA

str. Dumbrava Rosie, nr. 2, sector 2, Bucuresti

ZONA

Gradina Icoanei

REZERVARI

0723186028

DESPRE MAISON 13

Maison 13 este locul in care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia si gastronomia se intalnesc pentru a contura un stil de viata aparte.

Un loc iesit din tipare, creativ, spectaculos, surprinzator.

Un spatiu inedit, elegant, rafinat, prietenos, primitor. Un mediu plin de creativitate, fara restrictii de imaginatie.

Acel “special place” unde detaliile fac diferenta. Maison 13 este locul in care poti organiza un eveniment privat, corporate sau o simpla intalnire de afaceri. Un spatiu multifunctional, cu o atmosfera calda si servicii impecabile.

Noi gandim fiecare eveniment ca pe ceva unic si asiguram reusita acestuia, indiferent de amploare. De la o intalnire business, cu usile inchise, de 10 persoane, pana la petreceri grandioase de 120 de persoane, noi suntem mereu la dispozitia clientilor.

Maison 13 este un spatiu de exceptie. Aici totul are o poveste. Casa monument de arhitectura, care pastreaza elemente originale de la inceputul secolului XX cu o savoare de neegalat.

Mobilierul minimalist care pune in valoare arhitectura locului si accentele de design. Meniul conceput de specialisti in domeniu. Selectia de bauturi realizata astfel incat sa satisfaca exigentele celor mai fini cunoscatori.

Terasa care permite extinderea oricarui eveniment intr-un cadru plin de verdeata. Serviciile de calitate. Profesionalismul. Locatia pozitionata intr-una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti – intre Parcul Icoanei si Parcul Ion Voicu.

Mancare fina, preparata de specialisti in domeniu, bauturi atent selectionate pentru orice moment al zilei, DJ, decoratiuni tematice si aranjamente florale, dotari tehnice (internet wireless de mare viteza, proiector, ecran de proiectie, sistem de sunet, flipchart-uri, laptop). Si pentru ca totul sa fie perfect oferim consultanta specializata pentru fiecare eveniment in parte.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO MAISON 13