MIGNON BISTRO

RESTAURANT, TERASA, EVENIMENTE

ADRESA

Nicolae Grigorescu, nr. 5 D, București

ZONA

TITAN

REZERVARI

0740954593

DESPRE MIGNON BISTRO

Restaurant Mignon Bistro este situat in zona Diham, Bucuresti.

Mignon Bistro s-a extins de-a lungul timpului, devenind un spatiu polivalent, care se transforma pe parcursul zilei, in functie de evenimentele si preferintele vizitatorilor. An de an echipa Mignon Bistro cere parerea clientilor fideli privind schimbarea decorul, astfel se creeaza o atmosfera pe placul publicului, iar imaginea se reimprospateaza.

De la alura de pub elegant s-a facut o trecere spre un decor in nota trendy, in peisaj intrand un mobilier in cheie moderna, mult mai colorat si mai vesel. La parter, ochiul va fi scaldat de un verde vioi, galben si caramiziu.

In sezonul cald restaurant Mignon va astepta pe terasa, sa va relaxati intr-un cadru prietenos, savaurand bauturi de calitate dintr-o gama variata, servite cu mare atentie de personalul amabil.

ORGANIZARI EVENIMENTE

Nunta, botez, evenimente private, petreceri pentru copii, petreceri corporate, cocktail-uri, barbeque etc.
Etajul este prin excelenta spatiul dedicat petrecerilor private, iar cand vine vorba de evenimente speciale, restaurant Mignon va promite flexibilitate si servicii personalizate. Veti face fata cu brio oricarei ocazii speciale.

Restaurant Mignon este mereu alaturi de dumneavoastra pentru organizare evenimente intr-o atmosfera placuta, beneficiind de servicii de o calitate deosebita.

Indiferent daca aveti 10 sau 100 de persoane invitate la petrecere, relaxati-va! Orice detaliu cade in grija restaurantului.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO EVENIMENTE

FOTO TERASA

FOTO RESTAURANT