PALATUL GHICA TEI

EVENIMENTE

ADRESA

Str. Doamna Ghica, nr. 3-5, București , sector 2, România

ZONA

TEI

DESPRE PALATUL GHICA TEI

Palatul Ghica Tei este conservat in forma sa initiala, ultima restaurare majora datand din 1978. Cladirea este inconjurata de zona verde extinsa pe 11.000 mp.

Gradinile Palatului situate in fata si in spate confera locatiei un climat de liniste nobila. Palatul are valoare de monument istoric, fiind emblem unei epoci de mult apuse, cu un istoric tumultos. Palatul Ghica este o marturie vie a traditiei si culturii romanesti.

Interiorul palatului este alcatuit din incaperi spatioase ce poarta amprenta pictorului Italian Giacometti.

La Palatul Ghica Tei se organizeaza evenimente de afaceri, aniversari, petreceri, lansari, baluri si filmari.

Sali de evenimente (saloane de nunta)

Sala de Bal este primul salon renovat in intregime conform planurilor de la 1833

Impunator prin arhitectura si rafianat prin decorurile fine, suprinde prin delicatetea detaliilor si elemente arhitecturale care impletesc stilul clasic cu tehnologiile de utima generatie. Salonul are suprafata de 450mp si capacitate de 300 de locuri la mese. Atmosfera romantica este completata de sistemele de iluminat dimabile si luminile arhitecturale personalizate. Nu putea lipsi scena generoasa si ringul cu suprafata special creata pentru iubitorii de dans. Pentru confortul invitatilor, salonul este echipat cu sistem ultraperformant de ventilatie si aer conditionat. Salonul are iesire pe doua curti interioare spatioase, Venetiana si Toscana, decorate cu flori, pereti de iedera si plante exotice, pentru seri cu adevarat magice.

Sala Cavalerilor este cel mai nou salon de la Palatul Ghica Tei

Ca o recunoastere a destinatiei originale, de intampinare si celebrare a consilierilor si capeteniilor de vaza ale domnitorului Grigore al IV-lea Ghica, salonul pastreaza arhitectura initiala, ceea ce ii confera grandoare si o nota de mister. Salonul are suprafata de 200mp si capacitate de 120 de locuri la mese. De asemenea dispune de bar profesionist din lemn masiv si suprafata generoasa pentru iubitorii de dans. Atmosfera romantica este intregita de sistemele de iluminat dimabile si luminile arhitecturale personalizate. Salonul are iesire pe Terasa cu tei seculari ce par a sopti povesti vechi de 200 de ani, ofera vedere spre Lacul Plumbuita si este imbracata in lemn si lumini discrete si elegante.

Gradina Palatului are o capacitate de 450 de locuri,  suficient spatiu pentru organizare evenimente in aer liber.

Cu o vedere exclusivista, aceasta si-a pastrat forma sa initiala, chiar daca a traversat perioade istorice deosebite. Este usor de recunoscut datorita secventelor din filmele romanesti de la 1978, cand a avut loc restaurarea palatului si a fost transformat in Restaurantul Tei.

GALERIE FOTO PALATUL GHICA TEI