Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
  • Sunrise

    Organizare eveniment (Nunta, Botez) - Restaurant ()
    Str. Primaverii, Corbeanca, nr. 23A, București (Corbeanca) , România
  • 072(arată)
 
Organizezi un eveniment? Solicita oferte de la mai multe locatii! click aici

Prezentare Sunrise


Restaurant Sunrise este situat in nordul Capitalei, exact langa Paradisul Verde Corbeanca.

La cativa kilometri Nord de Bucuresti, situat intr-un cadru natural superb, Sunrise Restaurant & Garden urmareste, prin modul in care intampina orice doritor care ii calca pragul, sa imbine bunul gust si rafinamentul culinar cu ambientul deosebit si o latura BIO foarte bine dezvoltata, atat prin ingrediente, cat si prin mediul in care va puteti relaxa, in fiecare moment petrecut alaturi de noi.

Aici, intr-un cadru natural deosebit, imbinam nevoia fiecaruia de relaxare, prin punerea la dispozitie a unui spatiu verde generos, a dotarilor cu piscine si loc de joaca pentru copii, un barbeque pur traditional, unde va veti simti in mijlocul naturii prin amplasarea sa, cu posibilitatea de a va rasfata cu bucate alese, pline de ingrediente ecologice, culese din gradina bio pe care complexul o detine si o ingrijeste cu multa pasiune si traditionalism si in cel mai elegant mod posibil, cu posibilitatea de a organiza, in orice perioada a anului, evenimente personale sau de afaceri, prin punerea la dispozitie a salonului de evenimente de care dispune complexul.

Sunrise Restaurant & Garden
Optim pentru organizare de evenimente cu caracter personal si evenimente de business, totul in conditii organizatorice impecabile. Meniu bogat in preparate culinare din bucataria romaneasca, dar si un meniu cu specific international.

Piscina
Mult spatiu verde pentru relaxarea celor mici, dar si o piscina relaxanta pentru cei mari si nu numai, astfel incat, in timpul sezonului cald puteti simti imbinarea perfecta intre natura si elemente de vacanta in mijlocul acesteia.

Home delivery
Servicii de home delivery, care va vor rasfata gusturile si va vor face sa simtiti ca, atunci cand nevoia de a ramane acasa, cu musafirii sau in familie, o impune, Sunrise Restaurant & Garden este alaturi de dumneavoastra si nu trebuie decat sa ne contactati.

parcare
Parcare
Parcare proprie
ospatar
Servire la masă
Da
loc_masa
Locuri la masă
170

Galerie foto Sunrise


Contact Sunrise


Adresă de contact

Str. Primaverii, Corbeanca, nr. 23A, București (Corbeanca) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

Contactează online Sunrise

Pentru mai multe informații despre Sunrise vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Sunrise
Prezentare Sunrise
Restaurant Sunrise este situat in nordul Capitalei langa Paradisul Verde Corbeanca
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro