SUNRISE

RESTAURANT, EVENIMENTE

ADRESA

Str. Primaverii, Corbeanca, nr. 23A

ZONA

CORBEANCA

REZERVARI

0720717150

DESPRE RESTAURANT SUNRISE

Restaurant Sunrise este situat in nordul Capitalei, exact langa Paradisul Verde Corbeanca.

La cativa kilometri Nord de Bucuresti, situat intr-un cadru natural superb, Sunrise Restaurant & Garden urmareste, prin modul in care intampina orice doritor care ii calca pragul, sa imbine bunul gust si rafinamentul culinar cu ambientul deosebit si o latura BIO foarte bine dezvoltata, atat prin ingrediente, cat si prin mediul in care va puteti relaxa, in fiecare moment petrecut alaturi de noi.

Aici, intr-un cadru natural deosebit, imbinam nevoia fiecaruia de relaxare, prin punerea la dispozitie a unui spatiu verde generos, a dotarilor cu piscine si loc de joaca pentru copii, un barbeque pur traditional, unde va veti simti in mijlocul naturii prin amplasarea sa, cu posibilitatea de a va rasfata cu bucate alese, pline de ingrediente ecologice, culese din gradina bio pe care complexul o detine si o ingrijeste cu multa pasiune si traditionalism si in cel mai elegant mod posibil, cu posibilitatea de a organiza, in orice perioada a anului, evenimente personale sau de afaceri, prin punerea la dispozitie a salonului de evenimente de care dispune complexul.

Sunrise Restaurant & Garden
Optim pentru organizare de evenimente cu caracter personal si evenimente de business, totul in conditii organizatorice impecabile. Meniu bogat in preparate culinare din bucataria romaneasca, dar si un meniu cu specific international.

Piscina
Mult spatiu verde pentru relaxarea celor mici, dar si o piscina relaxanta pentru cei mari si nu numai, astfel incat, in timpul sezonului cald puteti simti imbinarea perfecta intre natura si elemente de vacanta in mijlocul acesteia.

Home Delivery
Servicii de home delivery, care va vor rasfata gusturile si va vor face sa simtiti ca, atunci cand nevoia de a ramane acasa, cu musafirii sau in familie, o impune, Sunrise Restaurant & Garden este alaturi de dumneavoastra si nu trebuie decat sa ne contactati.

Facilitati: Parcare proprie

 

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO SUNRISE