SUNRISE

RESTAURANT, EVENIMENTE

ADRESA

Str. Primaverii, Corbeanca, nr. 23A

ZONA

CORBEANCA

REZERVARI

0720717150

DESPRE RESTAURANT SUNRISE

Restaurant Sunrise este situat in nordul Capitalei, exact langa Paradisul Verde Corbeanca.

La cativa kilometri Nord de Bucuresti, situat intr-un cadru natural superb, Sunrise Events & Garden urmareste, prin modul in care intampina orice client care ii calca pragul, sa imbine bunul gust si rafinamentul culinar cu ambientul elegant si prin mediul in care va puteti relaxa, in fiecare moment petrecut alaturi de noi.

La Sunrise, intr-un cadru natural deosebit, va punem la dispozitie un Salon pentru Evenimente private si Corporate, o piscina pentru Evenimente in aer liber si o terasa de vara cu servicii a la carte (pe timpul verii).

ORGANIZARI EVENIMENTE
Optim pentru organizare de evenimente cu caracter personal si evenimente de business, totul in conditii organizatorice impecabile. Meniu bogat in preparate culinare din bucataria romaneasca, dar si un meniu cu specific international.

SALON DE EVENIMENTE SUNRISE – CAPACITATE LOCURI
Recent reamenajat, o fuziune intre clasic si contemporan ce  impleteste in mod echilibrat notele de romantism cu eleganta fina, elemente atat de importante cand se creeaza povesti si amintiri memorabile.

SUNRISE GARDEN
In sezonul cald, va puteti bucura impreuna cu familia sau prietenii de spatiu verde pentru relaxare, de piscina unde se pot organiza Evenimente in aer liber si de terasa unde puteti servi preparate a la carte.

Home Delivery
Servicii de home delivery, care va vor rasfata gusturile si va vor face sa simtiti ca, atunci cand petreceti acasa, cu musafirii sau in familie, Sunrise Restaurant & Garden este alaturi de dumneavoastra si nu trebuie decat sa ne contactati.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO SUNRISE